Domaine de Mambaye
Restaurant
De beste persoon om u de keuken voor te stellen is ongetwijfeld onze chef-kok zelf: Jonathan Doneux! Hij wendt zijn ervaring in de traditionele gastronomie aan om smakelijke en kwaliteitsvolle grootkeukengerechten te bereiden en te serveren aan onze fijnproevertjes. Laten we hem even aan het woord!
“Ik garandeer u dat uw kinderen tijdens hun ontdekkingsklassen in het Domaine de Mambaye gezonde en evenwichtige maaltijden zullen krijgen. Ik zal de deuren van mijn restaurant voor hen openen, waar we elke dag een festijn maken van verse groenten en fruit. Ons vlees en onze fijne vleeswaren zijn van een onberispelijke versheid en met de grootste zorg geselecteerd.”

De maaltijden
Ontbijt
Ontbijtbuffet met keuze uit: wit/grijs brood, boter, jam, chocopasta, honing, Luikse stroop, kaas in sneetjes, fijne vleeswaren, cornflakes, warme chocolademelk, koffie, thee, melk, suiker.
Middagmaal
Traditioneel een warme en smakelijke maaltijd, vergezeld van een stuk fruit.
Vieruurtje
Tussendoortje tijdens de activiteiten (ook glutenvrij) en fruitsap.
Avondmaal
Volledige maaltijd van de dag: huisgemaakte soep, vlees/gevogelte/vis, saus, groenten en bijgerecht + dessert.
Dieetwensen en intoleranties
Ons keukenteam bekommert zich om het welzijn van onze gasten, besteedt de grootste aandacht aan medische beperkingen en komt elke week tegemoet aan de meest voorkomende verzoeken: halaldieet zonder varkensvlees (gegarandeerde certificering van ons vlees en fijne vleeswaren), vegetarisch dieet, lactose-/gluten-/pinda-intolerantie, enz. Het succes van een verblijf in Mambaye hangt ook af van wat u eet, en we doen er alles aan om uw speciale dieetwensen zo goed mogelijk te respecteren.